کلاس آموزش گیتار

آموزش گیتار در آموزشگاه موسیقی دلشدگان

کلاس آموزش گیتار در تهران به صورت رسمی و حرفه‌ای در موسسات مختلفی برگزار می شود. اگر نواختن گیتار، رویایی در دلتان را نوازش می دهد و در جستجوی آموزشگاهی معتبر در شرق تهران برای یادگیری اصولی و حرفه ای این ساز محبوب هستید، آموزشگاه موسیقی دلشدگان با افتخار و با بهره مندی از اساتید مجرب و دوره های آموزشی جامع، در فضایی مدرن و مجهز همراهتان خواهد بود.

مطالبی که به آن خواهیم پرداخت
کلاس آموزش گیتار

اساتید آموزش گیتار آموزشگاه موسیقی دلشدگان

مدرس گیتار
مدرس گیتار
مدرس گیتار
مدرس گیتار
مدرس گیتار
مدرس گیتار

بهترین کلاس آموزش گیتار در تهران

گیتارها در انواع مختلفی مانند گیتار کلاسیک، گیتار آکوستیک و گیتار فلامنکو و … وجود دارند. هر یک از انواع گیتار برای سبک‌های خاصی از نوازندگی این ساز محبوب و موسیقی مناسب هستند. بنابراین قبل از شروع آموزش گیتار، انتخاب ساز متناسب با سبک موسیقی مورد علاقه‌تان مهم است.

با توجه به انتخاب سبک نوازندگی دلخواهتان برای آموزش گیتار، انتخاب ساز مناسب آن سبک نیز میتواند در تسریع یادگیری موثر باشد. در کلاس آموزش گیتار آموزشگاه دلشدگان می توانید از مشاوره اساتید برجسته در خصوص انتخاب سبک و تهیه ساز مناسب بهره مند شوید.

آموزشگاه دلشدگان به عنوان بهترین کلاس گیتار تهران فرصتی عالی برای یادگیری این ساز محبوب را در اختیارتان می گذارد.

  • تدریس انواع سبک های نوازندگی گیتار از مبتدی تا پیشرفته
  • آموزش گام به گام و اصولی نواختن گیتار
  • تمرین در فضایی آرام و دلنشین
  • برگزاری دوره های ترمیک با برنامه ریزی دقیق
  • همراهی با اساتیدی برجسته و متخصص در زمینه موسیقی
  • گام برداشتن در مسیر حرفه ای شدن در نوازندگی گیتار

موسسه دلشدگان، با سابقه درخشان در آموزش موسیقی، به عنوان یکی از برترین ارائه دهندگان کلاس گیتار در تهران شناخته شده است.

دنیای جذاب آموزش گیتار، نغمه هایتان را کوک کنید

گیتار (Guitar)، یکی از محبوب‌ترین سازهای موسیقی در جهان، با تنوع بی‌شماری از نظر ساختار و نوع صداست که توجه بسیاری از نوازندگان و علاقه‌مندان موسیقی را جلب کرده است. این ساز زیبا با شش رشته سیم ساخته می‌شود و تولید صدا به وسیله ارتعاش سیم‌ها، توسط نوازنده صورت می‌گیرد.
ساز گیتار با توجه به سبک نوازندگی انواع مختلفی دارد. در حالت کلی گیتارها به دو دسته آکوستیک و الکتریک تقسیم می‌شوند. گیتارهای آکوستیک برای نواختن صداها به وسیله صفحه بالایی ساز و بدون استفاده از تقویت الکتریکی مورد استفاده قرار می‌گیرند. این نوع گیتارها عمدتاً برای اجراهای زنده و محیط‌های صوتی طبیعی مناسب هستند. در مقابل، گیتارهای الکتریک با استفاده از پیکاپ‌ها و تقویت کننده‌ها، صدا را از طریق بلندگوها منتشر می‌کنند. این نوع گیتارها برای اجراهای استودیویی و سبک‌های موسیقی الکتریک مناسب‌تر هستند.
برای نواختن گیتار، نوازنده ممکن است از مضراب یا انگشتان خود استفاده کند. با ضربه زدن به رشته‌ها، صدا تولید می‌شود و با فشردن رشته‌ها در نقاط مختلف و با تغییر شکل دسته گیتار، نوازنده می‌تواند انواع مختلف صداها و آکوردها را به وجود آورد. در کلاس آموزش گیتار دلشدگان بیشتر با انواع گیتار و سبک های نوازندگی این ساز آشنا خواهید شد.

آموزش گیتار

تاریخچه ساز گیتار

ساز گیتار، با تاریخچه‌ای چهار هزار ساله، یکی از قدیمی‌ترین سازهای موسیقی جهان به شمار می‌آید. شواهد تاریخی حاکی از آن است که گیتار به عنوان یک ساز یونانی قدیمی با نام “کیتارا” شناخته می‌شود. کیتارا، یک چنگ مربعی با هفت سیم بوده و آن را به چنگ چهارگوش و چهار تاری به نام “کویترا اسپانیایی” نسبت می‎دهند که این ساز به عنوان گیتار اسپانیایی ابتدایی شناخته شده است.
همچنین، در سواحل بین‌النهرین و بابل نیز شواهدی از وجود سازهای زهی با قدمت بیش از 3000 سال وجود دارد، که نشان از وجود گیتار در این مناطق نیز می‌دهند. کلمه “گیتار” در زبان‌های انگلیسی، آلمانی و فرانسوی از واژه اسپانیایی “گیتارا” گرفته شده است. همچنین در زبان‌های عربی و لاتین نیز با ترجمه‌های “قيثارة” و “cithara” به کار رفته است.
گیتار با گذر زمان و با افراز و نشیب‌های فراوان، اشکال مختلفی گرفته و توسط مخترعان موسیقی مدرن به شکل‌ها و اندازه‌های گوناگونی ساخته شده است. این ساز، نه تنها جایگاه ویژه‌ای در تاریخ موسیقی دارد، بلکه ارتباطی نزدیک و تعامل کامل بین نوازنده و آواهای مختلف ایجاد کرده و هنرمندان را به خلق آثاری منحصر به فرد و زیبا ترغیب نموده است.

بررسی ساختار گیتار

گیتار، سازی دوست داشتنی و پرطرفدار، از اجزاء مختلفی تشکیل شده که هر کدام در خلق صدایی دلنشین و نواختنی لذت‌بخش نقشی اساسی ایفا می‌کنند.

بیایید با هم مروری در میان اجزاء این ساز محبوب داشته باشیم:

  1. گوشی های گیتار: ابتدای دسته گیتار، جایی است که گوشی‌های کوک، به طور منظم در کنار هم قرار گرفته‌اند و وظیفه‌ی تنظیم کشش سیم‌ها و کوک شدن ساز را بر عهده دارند.
  2. دسته گیتار: محل قرارگیری نوار انگشت‌گذاری و فرت‌بورد می‌باشد. نوازنده با فشردن سیم‌ها در مکان‌های مختلف روی این قسمت، نت‌ها و نواهای متفاوتی تولید می‌کند.
  3. نوار انگشت‌گذاری: این نوار، از جنس چوب یا پلاستیک، به موازات طول دسته کشیده شده و محل قرارگیری فرت‌ها (شیارهای فلزی) است. فرت‌ها به نوازنده کمک می‌کنند تا سیم‌ها را در جای درست فشار داده و نت‌های صحیح را بنوازد.
  4. سیم‌ها: قلب تپنده‌ی گیتار، سیم‌های آن هستند. جنس، ضخامت و کوک سیم‌ها، تنوع و ظرافت صدا را رقم می‌زنند. نوازنده با ارتعاش سیم‌ها به وسیله انگشتان یا مضراب، صدایی دلنشین تولید می‌کند.
  5. بدنه گیتار: بدنه‌ی گیتار، جعبه‌ی چوبی توخالی است که وظیفه‌ی تشدید و انعکاس امواج صوتی تولید شده توسط سیم‌ها را بر عهده دارد. جنس چوب بدنه، نقش مهمی در کیفیت و رنگ صدای گیتار دارد.
  6. پل گیتار: محل اتصال سیم‌ها به بدنه‌ی ساز است و وظیفه‌ی انتقال ارتعاشات سیم‌ها به بدنه را بر عهده دارد. همچنین، پل نقش مهمی در تنظیم ارتفاع سیم‌ها و اکشن گیتار دارد.
  7. خرک گیتار: قطعه‌ای چوبی در انتهای دسته گیتار است که سیم‌ها از روی آن عبور می‌کنند و به بدنه متصل می‌شوند. تنظیم ارتفاع خرک، یکی از مراحل مهم در تنظیم گیتار است.
  8. سوراخ صدا (Soundhole): داره ای تو خالی بر روی بدنه‌ی گیتار است که امواج صوتی را از داخل جعبه‌ی توخالی به بیرون هدایت می‌کند و امکان شنیدن و طنین انداز شدن صدای ساز را فراهم می‌کند.
  9. پیک‌گارد (Pickguard): صفحه‌ای پلاستیکی است که بر روی بدنه‌ی گیتار، در محل نواختن با مضراب، نصب می‌شود و از خط و خش افتادن بر روی چوب بدنه جلوگیری می‌کند.
  10. شیطانک (Nut): قطعه‌ای از جنس استخوان، پلاستیک یا فلز است که در ابتدای دسته گیتار قرار دارد و شیارهایی برای عبور سیم‌ها دارد. شیطانک نقش مهمی در تنظیم کوک و اکشن گیتار دارد.

 

آموزش گیتار فلامنکو

سبک های نوازندگی و نوازندگان مطرح ساز گیتار

نوازندگی گیتار به سبک های مختلفی از جمله کلاسیک، فلامنکو، بلوز، راک، جز، کانتری، پاپ و … صورت میگیرد. در ادامه تعریف کوتاهی از برخی از سبک های نوازندگی خواهیم داشت.

  • گیتار کلاسیک: نوازندگی گیتار کلاسیک یکی از سبک‌های هنری و اصیل در دنیای موسیقی است. این سبک نیازمند تکنیک‌های خاص نوازندگی و استفاده از انگشتان برای ضربه‌زدن به سیم‌ها است. معمولاً از گیتارهای آکوستیک یا گیتارهای کلاسیک برای اجرای این سبک استفاده می‌شود. در این سبک، از قطعات معروف کلاسیک و ترانه‌های کلاسیک مانند “رمانس” یا “سوناتا” استفاده می‌شود. نوازندگان گیتار کلاسیک با تلفیق صداها و ایجاد احساسی زیبا در اجراهای خود، تجربه‌یی جذابی را برای شنوندگان این سبک به ارمغان می‌آورند.
  • گیتار فلامنکو: فلامنکو یکی از سبک‌های جذاب و شناخته‌شده در نوازندگی گیتار است که اصالت خود را از فرهنگ اسپانیا می‌گیرد. این سبک معمولاً با تنظیمات الگوهای ریتمیک و آکوردیک شناخته می‌شود و از تکنیک‌های خاصی همچون “رسم” و “ترمولو” بهره می‌برد. نوازندگان گیتار فلامنکو در جهت ایجاد احساسات شدید و نواختهای شورانگیز، تلاش می‌کنند و مخاطبان را در دنیایی از هیجان فرو می‌برند.
  • گیتار پاپ: پاپ، سبکی محبوب و فراگیر است که بر روی ملودی های ساده و جذاب و اشعاری که مضامین عاشقانه و اجتماعی را بیان می کنند، تمرکز دارد. گیتار در سبک پاپ به صورت های مختلفی مانند آکومپانیمان، سولو و ریتم به کار گرفته می شود.
کلاس گیتار شرق تهران

نوازندگان و اساتید برجسته ساز گیتار در ایران

  • سبک گیتار کلاسیک: مرحوم لیلی افشار، سیمون آیوازیان، علیرضا تفقدی ، مهرداد پاکباز، کیوان میرهادی، فرزاد دانشمند
  • سبک گیتار فلامنکو: بهرام آقاخان
  • سبک گیتار پیک استایل: اردشیر فرح، آرمیک

نوازندگان و اساتید برجسته ساز گیتار در سراسر دنیا

  • نوازندگان سبک کلاسیک: آندرس سگویا، جان ویلیامز، جولین بریم، پپه رومرو، دیوید راسل، آنیلو، دزیدریو، مارسین دیلا
  • آهنگسازان کلاسیک: آگوستین باریوس، فرانسیسکو تارگا، آنتونیو لائورا، فرناندو سور، آگوادو، جولیانی، ویلا لوبوس
  • نوازندگان سبک فلامنکو: پاکو دلوسیا، پاکو پنیا، توماتیتو، سابیکاس، آنتونیو ری، ویسنته آمیگو
  • نوازندگان سبک های جز و بلوز و کانتری و الکتریک: گری مور، دیوید گیلمور، بی بی کینگ، اریک کلپتون، جیمز هیتسفیلد، استیوی ری وان، جانگو رینهارت، تامی امانوئل، چت اتکینز
آموزشگاه گیتار

کتاب های آموزش گیتار

در کلاس آموزش گیتار و برای سطوح مختلف یادگیری اتودها و کتاب های مختلفی مورد استفاده قرار میگیرد. به عنوان مثال می توان به موارد زیر اشاره نمود:

مجموعه اتودهای تارگا، اتودهای سور، اتودهای جولیانی، کتاب های مجموعه قطعات تارگا، باریوس، لائورا و …، کتاب 50 قطعه برای گیتار کلاسیک فرزاد امیرات و اتود آموزشی آکسفورد و …. 

آموزشگاه گیتار شرق تهران دلشدگان

آموزشگاه موسیقی دلشدگان با افتخار یکی از برترین مراکز آموزش گیتار در شرق تهران است. در این موسسه، در هر دوره 8 جلسه آموزشی با کیفیت عالی و به صورت ترمیک برگزار می‌شود. این کلاس‌ها تحت نظر اساتید برجسته و متخصص انجام می‌شوند که تجربه گسترده‌ای در زمینه نوازندگی و آموزش گیتار دارند. اساتید این مجموعه با بهره‌گیری از روش‌های آموزشی مدرن و تمرینات منحصر به فرد، به دانشجویان کمک می‌کنند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن و به بهترین شکل، مهارت‌های نوازندگی گیتار را بدست آورند.

برای مشاوره و ثبت نام با ما در تماس باشید.

پیمایش به بالا